Rebel Walls paneelbehang

PanoramaBehang of Murals

Rebel Walls paneelbehang, ook wel murals genoemd, tovert je interieur om in een sfeervolle wereld. Het merk heeft een eigenzinnig karakter. Het mooie van een panoramabehang is dat het een hele muur beslaat. Hiermee creëer je met gemak je eigen stijlvolle interieurproject. Kies een thema dat je aanspreekt. Hou je van de natuur, of van reizen? Ga dan voor bloemen, bossen, jungle, of een stad, architectuur, wereldkaarten, of zelfs New York.   

Kamer voor Kamer

Het behang van Rebel Walls is geschikt voor het hele interieur. Of het nou de woonkamer, slaapkamer, keuken, kinderkamer of de gang is. Niks is te gek. Elke ruimte krijgt een geheel eigen identiteit door te spelen met patronen en afbeeldingen. Ook voor op de muren van het toilet zijn er geweldige behangdesigns en -ideeën. En heb je wel eens aan behang op het plafond gedacht? Rebel Walls heeft een aantal ontwerpen in de collectie die super uitkomen op een plafond.

Rebel Walls  behang  Giraffe's Stroll. natuur groen jungle oerwoud kinderbehang paneelbehang mural panoramabehang
Rebel Walls behang Giraffe’s Stroll / Photocredit: Rebel Walls

Stijlen

De keuze aan interieurstijlen en behangpatronen is enorm. Dat grote aanbod is leuk, maar kan soms ook een beetje overweldigend zijn. Rebel Walls heeft de thema’s al voor je bij elkaar gezet. Met veel inspiratiefoto’s. Wil je je omringen met bloemenbehang, behang met bergen, of autobehang, sport, muziek of wetenschap? Of hou je juist van behang met natuurlijke texturen als bakstenen, hout of metaal? De keuze is echt reuze!

Kleuren

Kleur is zeer bepalend in een interieur. Kies daarom een kleur die je mooi vindt en die een prettige sfeer oproept. Kijk ook naar de ruimte. Komt er weinig zon in een kamer? Ga dan voor een lichte, naturel kleur om ruimte te creëren. Maar ook met donkere kleuren, kun een mooi resultaat bereiken. Dat geeft warmte en geborgenheid aan de muren. Wat is je lievelingskleur? Of welk effect wil je met het behang bereiken? Ga je voor traditioneel, eclectisch of juist minimalistisch?

Rebel Walls  behang Jungle land natuur zwart wit jungle oerwoud pentekening ets  paneelbehang mural panoramabehang
Rebel Walls behang Jungle Land  / Photocredit: Rebel Walls

Collectie

Rebel Walls brengt ieder jaar nieuwe inspirerende collecties uit. Boeken vol trendy, opvallende, en bijzondere behangontwerpen. Elk collectieboek heeft een eigen thema en karakter. Voor iedere persoonlijk stijl is er wel een favoriet in te vinden. Voor iedere ruimte, in iedere kleur, voor iedere smaak, en stijl is er een mooi behang

Kwaliteit & Duurzaamheid

Het behang is van een hoge kwaliteit non-woven vlies papier. Het papier is versterkt met nylonvezels die geen VOC (vluchtige organische stof) creëren bij kamertemperatuur. Hierdoor is  het behang stabiel, wat betekent dat de lijm direct op de muur kan worden aangebracht. En dit maakt het behangen veel eenvoudiger. Het behang wordt geprint met met natuurlijke niet-toxische kleurverbindingen en Rebel Mattic™, de nieuwe zachte non reflectie matte afwerklaag. Deze afwerking geeft het behang een exclusieve look.

Scene van behang Fringed Follies uit de Zandra Rhodes-collectie van Rebel Walls
Het Rebel-Walls_behang Fringed-Follies Custard uit de collectie van Zandra-Rhodes / Photocredit: Rebel Walls

Ben je Geïnspireerd?

Kom eens langs in onze winkel in Rotterdam. We vertellen je graag meer wat er allemaal mogelijk is voor jouw interieur!oor meer informatie bel 06-40403724 of stuur ons een bericht.

Photocredits: All photos are from the official Rebel Walls website.

Disclaimer (beeld-)materiaal

De redactie doet haar uiterste best om de herkomst van (beeld-)materiaal te achterhalen en juist te vermelden. Mocht u extra informatie hebben over de herkomst van gepubliceerde beelden dan houden wij ons aanbevolen. Graag nemen wij dan de juiste bronvermelding over. Uiteraard zullen wij op verzoek zo snel mogelijk informatie en beeldmateriaal verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Lees ook

Berichtcategoriën

Emilie Verbeek eigenaar RoomRevolution Rotterdam_300x300
RoomRevolution werd in 2014 opgericht door Emilie Verbeek. Met haar passie voor interieur en overtuiging van het belang van kleur creëert ze diverse persoonlijke interieurs voor haar klanten in heel Nederland. RoomRevolution heeft een ontwerpstudio en een grote winkel in Rotterdam, met online shop en blog. You are welcome!
Menu