Interieuradvies

Kleur in uw interieur

RoomRevolution ontwerpt interieurs en geeft dagelijks interieuradvies op maat. Wij komen veel bij onze klanten thuis en doen dit door heel Nederland.

Een persoonlijk advies

De mate van advies en realisatie bepaalt u zelf. Of het nu gaat om een geheel nieuw interieur, een aanvulling op uw bestaande interieur of bijvoorbeeld een enkel kleuradvies. Wij helpen u graag met een advies van A tot Z of een advies van A tot B. Dat maakt voor ons niet uit.

Luxe materialen

RoomRevolution werkt graag met mooie en bijzondere materialen. Bij ons staan kwaliteit en creativiteit voorop.
In onze showroom in Rotterdam hebben wij o.a. een zeer uitgebreide en brede collectie stoffen en behang. U bent van harte welkom voor een advies voor een nieuw interieur, met behoud van uw eigen stijl.
Natuurlijk met een finishing touch in de stijl van RoomRevolution.

Just the way we like it…

Wij respecteren altijd uw wensen. U zult nooit worden overgehaald om een verandering in uw interieur aan te brengen waar u zich niet comfortabel bij voelt. RoomRevolution is hierin uw betrouwbare en discrete partner.

Voor meer informatie over onze service en tarieven, klik op onderstaande button.

Van harte welkom!

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze showroom van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu