Referenties

De eer is geheel voor Emilie.

We zijn superblij met onze nieuwe slaapkamer. Maar de eer is geheel voor Emilie. Zonder haar adviezen, praktische tips en voortdurende support hadden we dit niet kunnen realiseren. Ook de mensen met wie ze samenwerkt vonden we steeds heel prettig. @Emilie Dank daarvoor !! We komen graag nog eens langs in je mooie winkel en er valt vast tzt ook nog wel meer te doen in ons huis.

Barbara & Arthur R. (Schiedam)

Het volste vertrouwen in haar vakmanschap.

Vanaf de eerste ontmoeting met Emilie hadden wij het volste vertrouwen in haar vakmanschap. Door haar creatieve adviezen is onze woonkamer weer helemaal opgefrist en eigentijds. Wij zijn gehecht aan de meubelen die we ooit met zorg hebben uitgekozen en deze hebben door perfecte herstoffering een nieuw leven gekregen. Samen met de prachtige woonkussens en het mooie behang is er een hele fijne sfeer gecreëerd. Wij zijn erg blij met het resultaat!

Erik en Marjolijn M. (Barendrecht)

Een mooi stappenplan.

In januari kwam Emilie bij ons langs met haar enthousiaste stagiaires. In korte tijd hebben ze in goed overleg een mooi stappenplan voor ons gemaakt, waarmee we onze woonkamer een flinke boost konden geven. Emilie is hierbij iemand die flexibel is en fijn meedenkt. Het totaal plaatje krijgt inmiddels aardig vorm en we zijn erg blij met het resultaat.

Erik & Iris P-W. (Rotterdam)

Inspirerende visie.

Door haar inspirerende visie met bruikbare suggesties en tips heb ik heel veel hulp gehad van Emilie bij het moderniseren van onze woonkamer en serre. Ook mijn wens om het geheel een wat oosterse uitstraling te geven is goed gelukt door middel van de door RoomRevolution geleverde prachtige meubelstoffen en behang.  De bestaande meubelen zijn zeer vakkundig opnieuw gestoffeerd en de lampen werden voorzien van bijpassende lampenkappen.

Mieke R. (Rotterdam)

Een metamorfose. Creatief in haar advies & persoonlijk betrokken.

Emilie Verbeek heeft ons enorm geholpen. 50 jaar oude fauteuils hebben een metamorfose ondergaan. Dankzij de kwaliteit van advies, de prachtige stoffen en de goede stoffeerder is het resultaat zo mooi geworden. Emilie is een stoffen en interieurexpert, is nieuwsgierig naar smaak en voorkeur, creatief in haar advies, en ze blijft persoonlijk betrokken totdat het af is!

Martine & Niels S. (Rotterdam-Kralingen)

Fantastische stoffen.

Goed advies en leuke ideeën kregen wij van Emilie, nadat wij onze stijl en kleur kenbaar hadden gemaakt. Ruime keuze uit fantastische stoffen (Designers Guild en Lacroix) en het bekleden van bestaande banken en stoelen maakte alles compleet. Kortom een zeer tevreden klant.

Martin & Boukje C. (Mijnsheerenland)

Haar goede & originele smaak.

Recent was ik op zoek naar een manier om mijn inrichting iets meer pit te geven en tegelijkertijd meer eenheid te brengen in de woonkamer.  Ik wilde nieuwe kussens en een oud stoeltje opnieuw laten bekleden. Emilie ofwel RoomRevolution heeft echt heel veel keuze, allemaal mooie stoffen van superkwaliteit. Emilie heeft mij met haar goede en originele smaak geadviseerd en we zijn tot een super mooi geheel gekomen. De offerte was overzichtelijk en het betaalverzoek met een digitale link was heel handig. Kortom ook voor een kleinere update van je interieur ben je bij RoomRevolution aan het goede adres. 

Eline N-S (Breda)

Haar goede & originele smaak.

Recent was ik op zoek naar een manier om mijn inrichting iets meer pit te geven en tegelijkertijd meer eenheid te brengen in de woonkamer.  Ik wilde nieuwe kussens en een oud stoeltje opnieuw laten bekleden. Emilie ofwel RoomRevolution heeft echt heel veel keuze, allemaal mooie stoffen van superkwaliteit. Emilie heeft mij met haar goede en originele smaak geadviseerd en we zijn tot een super mooi geheel gekomen. De offerte was overzichtelijk en het betaalverzoek met een digitale link was heel handig. Kortom ook voor een kleinere update van je interieur ben je bij RoomRevolution aan het goede adres. 

Eline N-S (Breda)

Zij werkt in een team met haar klant. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Wij hebben kennis gemaakt met RoomRevolution van eigenaresse Emilie. Wij werden heel hartelijk ontvangen en zij nam heel veel tijd om onze wensen te leren kennen. Zij werkt in een team met haar klant en probeert een heel goed product te ontwerpen en te leveren. Er is heel veel keuze zodat de tevredenheid van de klant niet uit kan blijven. Hetgeen is gerealiseerd in ons vakantiehuis heeft ertoe bijgedragen dat we ons daar erg op ons gemak voelen en iedere keer genieten van gordijnen, meubilair en vloerkleed. Wij kunnen haar van harte aanbevelen en wensen haar succes bij de verdere ontwikkeling van haar bedrijf.

Jan en Filique B. (Rotterdam – Ouddorp)

Door de bijzondere collectie stoffen waren we meteen verkocht.

Tijdens onze zoektocht naar mooie stoffen en behang, voor de inrichting van ons nieuwe huis, is RoomRevolution op ons pad gekomen. Na de eerste kennismaking met Emilie en bij het zien van de bijzondere collectie stoffen waren we meteen verkocht.

Emilie geeft eerlijk advies met respect voor je eigen stijl en smaak. Daarnaast is ze creatief en denkt graag mee in het realiseren van een interieur dat net even anders is dan anders. Ons totaalplaatje klopt! Van gordijnen, behang, vloerkleden tot herstofferen van diverse meubelstukken. Emilie werkt samen met zeer professionele stoffeerders en ateliers en alles is tot in de puntjes geregeld.

RoomRevolution gaf kleur aan ons interieur!

Janneke & Leendert B. (Rotterdam)

Voor echt mooie gordijnen, ga je naar RoomRevolution. Emilie regelt dat perfect.

Als je op zoek bent naar echt mooie gordijnen, ga dan naar RoomRevolution. Een gesprek erover met Emilie is al een belevenis op zich, dat je bovendien op allerlei nieuwe ideeën brengt. Zij heeft verstand van zaken en denkt echt met je mee. Maak je geen enkele zorg over hoe je ze voor de ramen krijgt. Emilie regelt dat perfect. Ze gaat niet weg voordat alles echt helemaal goed hangt en de gordijnen zijn prachtig gemaakt en afgewerkt.

Anne-Mechteld van de K. (Rotterdam)

De schitterende merken en collecties van RoomRevolution zijn om te watertanden. Het is een feestje om bij haar te kopen.

De schitterende merken en collecties van RoomRevolution zijn om te watertanden, en mag niet zomaar iedereen verkopen. Alleen als je bij de top van het interieurvak hoort. En dat geldt voor Emilie. Bij haar heb ik prachtige gordijnen van Designers Guild besteld, die ze met haar creatieve oog weer net wat extra’s gaf, namelijk een stofrand met passement. Daarbij verzorgde ze alles van a tot z: van het (kleur)advies tot de installatie van de roedes, waar ze alle tijd voor nam. Haar persoonlijke, vakkundige service geeft echt dat extraatje dat bij dit luxe segment interieurstoffen hoort. Het is een feestje om bij haar te kopen.

Suzanne G. (Schiedam)

De excellente smaak van RoomRevolution.

Aan ons huis zit een mooie serre. Dit is een heel belangrijke plek voor ons. Het is er heerlijk licht en komt direct uit op een terras naar de tuin. Hier wordt dagelijks koffie gedronken, veel gediscussieerd en ook worden hier vaak vrienden ontvangen. Onlangs hadden wij besloten om deze serre eens goed aan te pakken. Alles nieuw, maar wel heel relaxed en niet stijf! RoomRevolution van Emilie Verbeek heeft eerst goed geluisterd en daarna een prima voorstel gedaan, helemaal in lijn met onze wensen. Alles is nu klaar, en wij zitten er weer met heel veel genoegen, nu echter omringd door de excellente smaak van RoomRevolution. Emilie well done!

Hester & Dick V. (Rotterdam)

A very good eye for colors.

Emilie has a very good eye for colors, textures and fabrics. She plans the project in detail and manages all steps perfectly. She did a wonderful job for us.

Mieke & Tom de M. (Maastricht)

Ik vind het heel bijzonder dat iemand zoveel tijd en moeite neemt.

De bank in mijn kamer moest wat meer kleur krijgen. Twijfel over opnieuw bekleden of andere kussens. Ik heb Emilie van RoomRevolution advies gevraagd over kussens. Ik was onder de indruk van haar geduld en de tijd die zij nam om tot een keuze te komen. Toen ik de keuze voor de kussens gemaakt had, bestelde zij toch nog samples van de stof om te controleren of de kleur wel goed was.  En dat was goed want de kleur op mijn computerscherm bleek toch in werkelijkheid heel anders te zijn. Nu heb ik dankzij RoomRevolution prachtige kussens qua kleur , materiaal en afwerking. Mijn bank ziet er veel vrolijker uit en wordt voorlopig niet opnieuw bekleed . Ik vind het heel bijzonder dat iemand zoveel tijd en moeite neemt, alleen voor een aantal kussens. Daarom vind ik RoomRevolution TOP.

Janny V. (Rotterdam)

Ze gaat er echt voor.

Met RoomRevolution ben ik heel blij. Emilie heeft prachtige stoffen. Ze luistert naar wat je wilt en gaat er echt voor.

Annetje R.B. (Rotterdam)

Inspirerend, creatief maar ook heel concreet want ze hield rekening met ons budget.

De voorkamer in ons huis was vooral ingericht op onze kleine kinderen, vaak rommelig en er werd niet in geleefd. Emilie merkte direct op dat de kamer niet verbonden was met de rest van het huis. Haar adviezen om dat op te lossen waren inspirerend en creatief maar anderzijds ook heel concreet, rekening houdend met ons budget. Emilie luistert goed naar woonwensen, en kijkt vooral naar de functionaliteit van een ruimte. Voor ons heeft dit tot een verrassende nieuwe indeling van verschillende ruimtes in ons huis geleid!

Francis & Gerard Van den D. (Rotterdam)

Ze vroeg naar ons budget. een directe vraag maar eigenlijk heel goed want ze is heel transparant over kosten.

RoomRevolution heeft ons geweldig geholpen met onze nieuwe inrichting. Emilie luistert goed, is heel creatief maar ook realistisch. Aan het begin vroeg ze naar ons budget. Dat was een directe vraag maar eigenlijk heel goed. Ze is open en transparant over kosten. Wij hebben geen moment het gevoel gehad dat we teveel hebben betaald omdat we vooraf ons budget genoemd hebben. Ze heeft juist haar best gedaan om zoveel mogelijk voor deze prijs te realiseren! Het is prachtig geworden. Dank Emilie!

Bernadette W. (Den Haag)

Veel oog voor detail.

Emilie heeft ons erg goed geholpen bij het opnieuw bekleden van ons bed en stoffering in de slaapkamer. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om samen met ons verrassende ideeën en stoffen te bekijken. Veel oog voor detail en op zoek naar de beste combinaties. En de stoffering is erg netjes uitgevoerd. Wij zijn blij met het resultaat.

Ellen & Pieter T. (Rotterdam)

Nu zijn we eigenlijk vaak lekker thuis in het weekend, zo was dat eerst niet.

Emilie kwam aanvankelijk alleen voor een interieuradvies. We hadden al heel lang geen goed gevoel over onze woonkamer. Maar toen ze hier was, wist ze meteen de vinger op de pijnlijke plek te leggen. Eigenlijk was de bank een complete miskoop, ze had helemaal gelijk maar we durfden het niet te bekennen, en er moest nodig wat gebeuren. Wij waren heel blij met haar advies maar ook haar aanpak. Ze is open, eerlijk en met humor weet ze te brengen waar het eigenlijk mis gaat. Uiteindelijk hebben we nu dankzij Emilie een nieuwe bank, gordijnen en behang in de woonkamer en we zijn heel erg blij met de hulp van RoomRevolution. Eerst waren we vaak weg in het weekend maar nu eigenlijk steeds vaker lekker thuis.

Elsbeth van S. (Rotterdam)

De shoppinglist van RoomRevolution: ideaal en een uitkomst voor ons drukke bestaan!

Verliefd, samenwonen, twee stijlen, HELP RoomRevolution! Toen wij gingen samenwonen kwamen ook langzaam mijn vriend zijn spullen in mijn stulpje! Wat nu? Want het match totaal niet! Twee verschillende smaken, de één houdt van Zweeds design de ander meer van vintage chique…. Hoe breng je in godsnaam die twee stijlen samen? RoomRevolution schreef een plan voor ons! Het moodboard maakte duidelijk wat  we wel konden houden en naar welke stijl we samen gingen toewerken. Nu hebben we een plan, een basis waar we ons allebei aan moeten houden, waardoor er minder ruis op de lijn is! Wat het nog makkelijker maakt en zeker leuk, is de RoomRevolution Shoppinglist! Alles wat Emilie voorstelt kan je dus met 1 druk op de knop bestellen. Ik zeg IDEAAL en een UITKOMST voor ons drukke bestaan!

Jordana & Maarten de M. (Rotterdam)

Ze heeft zich heel goed verdiept in onze stijl en wensen.

Emilie heeft onze inrichting naar alle tevredenheid gemoderniseerd. Ze is heel goed in kleurgebruik en goed op de hoogte van merken op het gebied van meubelen en interieurstyling.

Ze heeft zich heel goed verdiept in onze stijl en wensen en het resultaat was verrassend en bijzonder.

Ze komt met verschillende ontwerpen waardoor je ziet wat er allemaal mogelijk is. Het eindresultaat mag er zijn en met veel plezier komen we thuis in ons ‘nieuwe’ huis!

Lesley & David F. (Rotterdam)

Het ontbreekt ons aan tijd, creativiteit en kennis.

Ze heeft de inspiratie, creativiteit en het inlevingsvermogen om onze inrichting.

Volledig naar onze eigen wensen vorm te geven.

Wij waren na een jaar of tien behoorlijk uitgekeken op onze inrichting waarvan het overgrote deel eigenlijk nog stamde uit een tijd waarin je al blij was met een meubel waar een ander vanaf wilde. Een paar dingen die we zelf gekocht hadden, stonden mooier in de winkel dan bij ons thuis, bleek achteraf. Het werd tijd voor wat nieuws. Een rustgevender en moderner interieur dat meer eenheid toont en beter bij onze eigen keuze past.

We waren zelf tot de conclusie gekomen dat het ons ontbreekt aan tijd, creativiteit en kennis om onze wens tot een succes te brengen. Daarom vroegen wij Emilie om ons te helpen om 3 ruimtes in ons huis stevig onder handen te nemen: woonkamer, slaapkamer en studeerkamer.

Emilie begon met onze wensen in kaart te brengen. Door middel van moodboards liet zij zien hoe we onze wensen concreet konden maken. Voor het eerst kregen we een goede indruk van wat het kon worden. Dat gaf veel vertrouwen.

De volgende stap werd het aanschaffen van een enkele centrale meubels, zoals de nieuwe bank. Ook hierin heeft zij ons uitgebreid begeleid, tot en met de keuze van de bekleding en extra kussens. Nadat deze waren besteld kan de keuze gemaakt gaan worden voor overige meubels, zodat de gehele basisinrichting compleet is. Emilie heeft het plan zo vorm gegeven dat enkele van onze bestaande meubels uitstekend in het nieuwe plan passen, dus niet alles hoeft nieuw en we behouden hierdoor enige herkenbaarheid. We zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat, maar hebben er alle vertrouwen in dat dit een groot succes gaat worden. Niet alleen heeft Emilie zeer veel kennis van wat er op de markt beschikbaar is, ze heeft de inspiratie en creativiteit en het inlevingsvermogen om onze inrichting volledig naar onze eigen wensen vorm te geven. We zijn je heel dankbaar Emilie!

Femke & Wilko de J. (Den Haag)

Een enorme collectie prachtige stoffen!

Geweldig resultaat!

Emilie heeft een enorme collectie prachtige stoffen en organiseerde voor ons nieuwe gordijnen en herstoffering van enkele oude stoelen, met geweldige resultaten.

Pleun Van A. (Rijswijk)

In ons huis was alles grijs.

De kleuren die we samen met Emilie kozen zijn onverwachts heel passend bij ons en vervelen nog steeds niet!

In ons huis was alles grijs, heel basic. Dit vonden we eigenlijk niet mooi maar we wisten niet echt hoe het anders moest. Een vriendin van ons (en van Emilie) wees  ons op RoomRevolution. We zijn heel blij dat we haar hulp hebben ingeroepen want dankzij haar creativiteit is ons huis veel spannender geworden dan we durfden dromen. De kleuren die we samen met Emilie kozen zijn onverwachts heel passend bij ons en vervelen nog steeds niet. We begonnen met de woonkamer en eetkeuken maar nu gaan we toch ook de slaapkamer met RoomRevolution aanpakken want die mag ook wel wat mooier.

Nicole & Eric O. (Barendrecht)

De woonkamer is nooit naar ons zin geweest, het werkte gewoon niet.

Mijn vrouw houdt van kleur, ik iets minder, maar door Emilie zijn we allebei heel blij met de keuzes.

Wij wonen sinds 10 jaar in dit huis. De woonkamer is nooit naar ons zin geweest. Een fantastisch mooi huis, op het eerste gezicht niets mis mee maar het werkte gewoon niet. We hadden ons interieur, meubelen en gordijnen, allemaal heel tijdloos, meegenomen uit ons oude huis. Daar stond het heel leuk maar nu leek het op niets. Na bij verschillende interieur/stoffen winkels langs te zijn geweest, wat miskopen en mislukte pogingen, kwamen wij via een vriendin bij RoomRevolution terecht. RoomRevolution bestond toen nog niet heel lang maar het klikte heel goed met Emilie en we waren onder de indruk van haar kennis en de materialen die ze voorstelde. Mijn vrouw houdt van kleur, ik iets minder. Vaak werd dat discussie maar Emilie wist dat heel goed te sturen zodat we toch allebei heel blij waren met de keuzes. Eigenlijk alles wat ze als eerste voorstelde is het uiteindelijk toch geworden. Achteraf hebben wij ook veel respect voor haar geduld want uit vrees voor verkeerde keuzes deden we er lang over om te beslissen. Het is nu heel mooi geworden. Emilie houdt de prijs goed in de gaten en is hier transparant over. De volgende keer gaan we zeker weer naar Emilie!

Bregje & Pieter van S. (Voorburg)

Meer dan aangenaam verrast.

Afgelopen zaterdag heeft de schilder de wanden behangen. Ik had wel verwacht dat het resultaat er mooi uit zou zien, maar ik was meer dan aangenaam verrast door het vakwerk dat deze man geleverd heeft. Het resultaat is pico bello!

Bedankt voor uw werk en zeker ook bedankt voor de referentie naar deze schilder.

Robert D. (Rotterdam)

Meer weten over RoomRevolution

Menu