Hello You! Wij staan voor u klaar.
Get in contact. Bel/App +31-(0)6-40403724 of email ons.
YOU ARE WELCOME!

Advies aan Huis | Shop online | Cadeaubon | Openingstijden

Get inspired

Trendy palmenbehang van Nobilis

Nobilis staat voor goede smaak

Nobilis staat voor goede smaak. Al bijna een eeuw. Het Franse interieurmerk. heeft geweldige collecties behang, meubels en accessoires.

Tissage Mahieu Textielbehang Cardiff

Tissage Mahieu textielbehang

Tissage Mahieu produceert luxe behang van geweven textiel. Prachtige patronen van natuurlijk vezels als linnen. Het Belgische bedrijf staat voor kwaliteit en design.

Elitis Soleil levant behang

Elitís is Franse home couture

Élitis heeft prachtige interieurstoffen, behang en accessoires (kussens, plaids & dekens). Een modern internationaal merk met een Franse twist. Warme kleuren, ethnische prints en artistieke patronen.

Cole and Son wolkenbehang Fornasetti Nuvolette

Cole and Son behang

Cole and Son behang is innovatief met mooie, creatieve designklassiekers. Denk: palmen, apen, vissen. Ook Fornasetti’s ontwerpen zijn cool!

Rebel Walls paneelbehang

Rebel Walls paneelbehang, of murals, geeft je interieur sfeer. Ieder panoramabehang heeft een eigen karakter en beslaat een hele muur.

Mind the Gap

Mind the Gap is een interieurmerk met originele patronen. Kleurrijk behang en interieurstoffen. Een creatieve trendsetter.

Pierre Frey interieurstof

Gordijnen als sfeermaker

Gordijnen brengen sfeer en gezelligheid in huis. Zonder oogt het kaal en klinkt het hol. Kortom: gordijnen als sfeermaker van het interieur.

Meisjeskamer stylen

Tips en ideeën voor het inrichten en stylen van een meisjeskamer. Maak er samen met je dochter een leuk project van.

Detail van behang Gaya uit de LES DESSINS -collectie van Pierre Frey

Stijlvolle tijdloze kleuren

Stijlvolle kleuren kunnen in ieder seizoen. Tijdloze combinaties zijn mooi. Zwart-wit, roze-grijs, oker en groen. Verf, behang, en accessoires in accentkleuren als kussens, plaids, lampen en -kappen, doen het voor je. Behang en interieurstoffen. Mix & Match. Probeer en experimenteer.

Iksel behang wallpaper

IKSEL koninklijk paneelbehang

Máxima koos voor het prachtige tropische D-Dream behang. Iksel Decorative Arts heeft koninklijk paneelbehang in haar collectie.

Little Greene verf en behang

Little Greene verf en behang is prachtig. Het Britse merk staat voor topkwaliteit en verantwoorde Engelse productie. De kleuren zijn intens en hebben een lange levensduur.

5x Pimp de WC muur met behang

Pimp de WC / toilet muur met mooi behang. Het toilet is een goede plek om te experimenteren met spannend behang. Veel kijkplezier!

Berichtcategoriën

Emilie Verbeek eigenaar RoomRevolution Rotterdam_300x300

RoomRevolution werd in 2014 opgericht door Emilie Verbeek. Met haar passie voor interieur en overtuiging van het belang van kleur creëert ze diverse persoonlijke interieurs voor haar klanten in heel Nederland. RoomRevolution heeft een ontwerpstudio en een grote winkel in Rotterdam, met online shop en blog. You are welcome!

Menu