Get inspired

Nobilis collectie Mont Blanc no2

Nobilis staat voor goede smaak

Nobilis staat voor goede smaak. Al bijna een eeuw. Het Franse interieurmerk. heeft geweldige collecties behang, meubels en accessoires.

Tissage Mahieu Textielbehang Cardiff

Tissage Mahieu textielbehang

Tissage Mahieu produceert luxe behang van geweven textiel. Prachtige patronen van natuurlijk vezels als linnen. Het Belgische bedrijf staat voor kwaliteit en design.

Elitis Soleil levant behang

Elitís is Franse home couture

Élitis heeft prachtige interieurstoffen, behang en accessoires (kussens, plaids & dekens). Een modern internationaal merk met een Franse twist. Warme kleuren, ethnische prints en artistieke patronen.

Cole and Son behang

Cole and Son behang is innovatief met mooie, creatieve designklassiekers. Denk: palmen, apen, vissen. Ook Fornasetti’s ontwerpen zijn cool!

Rebel Walls paneelbehang

Rebel Walls paneelbehang, of murals, geeft je interieur sfeer. Ieder panoramabehang heeft een eigen karakter en beslaat een hele muur.

Berichtcategoriën

Emilie Verbeek eigenaar RoomRevolution Rotterdam_300x300
RoomRevolution werd in 2014 opgericht door Emilie Verbeek. Met haar passie voor interieur en overtuiging van het belang van kleur creëert ze diverse persoonlijke interieurs voor haar klanten in heel Nederland. RoomRevolution heeft een ontwerpstudio en een grote winkel in Rotterdam, met online shop en blog. You are welcome!
Menu