Tissage Mahieu Textielbehang Cardiff

Tissage Mahieu textielbehang

kwaliteit en design

Tissage Mahieu textielbehang is luxe behang van geweven stoffen. Prachtige patronen van natuurlijk vezels als linnen en zijde. Het Belgische bedrijf staat voor kwaliteit en design. Al 120 jaar en vijf generaties lang. Zij staat bekend als een van de beste en laatste traditionele Europese wevers. Tissage Mahieu is verbonden met verschillende Parijse modehuizen. Zij is modieus en stijlvol in hart en ziel. En laat zich inspireren door nieuwe textieltrends. Het resultaat is haute couture voor je muren die jarenlang meegaat.

Tissage Mahieu textiel Lima behang  uit de Liris behang collectiebehang in prachtige kleuren
Tissage Mahieu textiel Lima behang uit de Liris behang collectiebehang in prachtige kleuren / Photocredit: all from Tissage Mahieu official website

100% geweven textielbehang

Tissage Mahieu behang is 100% geweven textiel. Het merk staat voor geweldige kwaliteit. En fantastische creaties. Sommige collecties zijn zelfs met de hand gemaakt. Tissage Mahieu is geweven op brede weefgetouwen. Dat zorgt voor een mooie evenwijdigheid van de strak gedraaide vulgarens.  Vóór het lamineren wordt het behang afgewerkt. Hierdoor verbetert de lichtechtheid en blijft de natuurlijke kleur en schoonheid van de vezel jarenlang goed. Alle polyester stoffen zijn bedrukt, geplet en met Scotchgard behandeld. De kwaliteit van het behang is geweldig goed en het is uitermate duurzaam.

Stijlvol Tissage Mahieu textielbehang Miami uit de Magic Wall collectie op de muur in het trappenhuis
Stijlvol Tissage Mahieu textielbehang Miami uit de Magic Wall collectie in het trappenhuis / Photocredit: all from Tissage Mahieu official website

Tissage Mahieu’s Vier Seizoenen of Four Seasons

De Four Seasons-collectie is verkrijgbaar in 23 prachtige kleuren. Onderdeel van deze collectie is het Suede-behang, dat zich aan de sfeer van een interieur aanpast. Klassiek, modern of in je eigen gecreëerde stijl. De uitstraling van het behang is warm, zacht en aaibaar. Er ontstaat direct een gezellige, ontspannen gevoel in een ruimte. De Santos-lijn uit dezelfde reeks heeft een meer uitgesproken karakter. Het Santos behang is gemaakt uit geplooid suede en heeft een levendiger uitstraling dan de tijdloze Suede lijn. 

Tissage Mahieu Conway uit de collectie Brugge
Het Conway behang uit de prachtige Brugge collectie van Tissage Mahieu / Photocredit: all from Tissage Mahieu official website

Brugge collectie

De Brugge-collectie is om van te watertanden! Een absolute must-have voor je muren. Verfijnd, chic en trendy tegelijkertijd. Het Conway behang met zijn golvende patroon en verticale linnen draden spat van de muur af zonder té aanwezig te zijn. De Convent-lijn is gemaakt van gemalen linnenvezels. De zachte kleuren en glanzende looks geven je interieur karakter. Ook fantastisch is het Belfry-behang, met zijn moderne kantpatroon. Tijdloos en elegant, én modieus. Alle drie de lijnen bestaan ​​in acht verschillende tinten.

Tissage Mahieu Textielbehang DEALER

RoomRevolution houdt van stijl en mooie materialen. Eigentijds, maar toch tijdloos. De natuurlijke look van het linnengaren en het subtiele, glanzende effect doet ons hart sneller kloppen. Plus de prachtige kleuren van van het Tissage Mahieu behang. Wij zijn officieel dealer van Tissage Mahieu behang in Rotterdam. Onze winkel is helemaal up to date met de meest recente collecties. Kom eens kijken om de andere prachtige collecties in het echt te ervaren, zoals  Intrigue, Stone, Canyon, Artemis, Grana, Nuance, Edra, Hermitage, Extreme, Cosmos, Elite en Triad. Naast natuurlijk de eerdergenoemde Brugge en Liris collectie.
Wij tonen graag de mogelijkheden voor voor je gehele interieur met dit fantastische behang!

Tissage Mahieu Oxford Hermitage textielbehang
Tissage Mahieu textielbehang Oxford uit de Hermitage collectie / Photocredit: all from Tissage Mahieu official website

Voor meer informatie bel 06-40403724 of stuur ons een bericht.

Photocredits: All photos are from the official Tissage Mahieu website.

Disclaimer (beeld-)materiaal

De redactie doet haar uiterste best om de herkomst van (beeld-)materiaal te achterhalen en juist te vermelden. Mocht u extra informatie hebben over de herkomst van gepubliceerde beelden dan houden wij ons aanbevolen. Graag nemen wij dan de juiste bronvermelding over. Uiteraard zullen wij op verzoek zo snel mogelijk informatie en beeldmateriaal verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Lees ook

Berichtcategoriën

Emilie Verbeek eigenaar RoomRevolution Rotterdam_300x300
RoomRevolution werd in 2014 opgericht door Emilie Verbeek. Met haar passie voor interieur en overtuiging van het belang van kleur creëert ze diverse persoonlijke interieurs voor haar klanten in heel Nederland. RoomRevolution heeft een ontwerpstudio en een grote winkel in Rotterdam, met online shop en blog. You are welcome!
Menu