Elitis Soleil levant behang

Elitís is Franse home couture

Haute Interieur

Elitís is een high end Frans interieurmerk. Het bedrijf uit Toulouse is het best te omschrijven als ‘modern met een Franse twist’. Het staat bekend om de mooie kwaliteit, de unieke prints en de bijzondere materialen. Stijlvol, eenvoud, chic en design. Dat is Elitís, Franse homecouture binnen handbereik! Dat geldt voor het behang, de interieurstoffen en accessoires . Veel behang heeft een reliëf en een voelbare structuur waardoor muren een bijna drie dimensionaal effect krijgen.

De tijger en de draak. Warm ossenbloedrood behang Tigre et dragon van Elitís uit de Flower Power collectie chinese vazen blauw wit rood
De tijger en de draak. Warm ossenbloedrood behang Tigre et dragon van Elitís  / Photocredit: all from Élitis official website

Hotel chic & Franse Home couture

Sinds de oprichting in 1988 is Elitís uitgegroeid tot een toonaangevend merk. Het familiebedrijf staat bekend om haar internationale en unieke karakter. De ontwerpen zijn modern maar ook goed te combineren met een meer klassieke inrichting. Elitis behang past uitstekend in slaapkamers, woonkamers en werkkamers. Maar ook boutique hotels en kantoren zijn dol op dit mooie behang. De ontwerpen zijn uitgevoerd in warme, gedekte kleuren en gebaseerd op natuurlijke materialen. Denk aan parelmoer, schors, kurk, leer en raffia. Maar ook dierenprints, architectuur of onbekende culturen, zijn bronnen van inspiratie. Het doel van de Elitís designers is om een luxueuze, maar leefbare sfeer neer te zetten. Telkens vernieuwend en verrassend.

high end fashion

De behangcollectie van Elitis bestaat uit vele succesnummers. Divers en origineel. De prachtige murals (of paneelbehang) doen niet onder voor echte kunst aan de muur. Een paar behang evergreens zijn: Rabane met een Oosters tintje, gebaseerd op batiks en zijde stoffen. De Perles reeks, waarbij miniscule kraaltjes in een boeiend patroon op de wand geborduurd lijken. De Talamone serie, met het mooie, tropische Terra Promessa behang. Of de Flower Power-collectie, met Tigre et dragon als eye catcher. De Glass collectie die op een glazen mozaïek lijkt, is ook bijzonder.

Talamone serie  tropische Terra Promessa behang bamboe palmen zwart geel groen roze rood jungle
Elitís Talamone palmenbehang  / Photocredit: all from Élitis official website

Kwaliteit en luxe

Door de vele stijlen is er voor ieder interieur wel een bijpassend behang te vinden. Met een mooie print krijgt een ruimte direct een metamorfose. Het materiaal is kwalitatief hoogstaand en wordt met de hand gemaakt. Daarnaast is het ook functioneel. Er is een lijn die extra vlek- en stootbestendige eigenschappen heeft. En gemaakt is van brandvertragend afwasbaar materiaal. Zeer geschikt daarom om in de keuken, gang of hal te gebruiken.

Elitís DEALER

RoomRevolution houdt van mooie materialen . Wij zijn officieel dealer van Elitis interieur stoffen & behang in Rotterdam . En hebben daarnaast een fantastische collectie accessoires van Élitis (kussens, plaids & dekens).
Onze winkel is helemaal up to date met de meest recente collecties. Kom bij ons langs om de prachtige collecties behang, gordijn- & bekledingstoffen in het echt te zien en ervaren. Wij tonen graag de mogelijkheden voor behang, gordijnen of (her)stoffering van je meubelen! Vergeet niet: Elitís is Franse homecouture!

Elitís heeft een luxe interieurstoffen collectie om van te watertanden  / Photocredit: all from Élitis official website

Voor meer informatie bel 06-40403724 of stuur ons een bericht.

Photocredits: All photos are from the official Élitis website.

Disclaimer (beeld-)materiaal

De redactie doet haar uiterste best om de herkomst van (beeld-)materiaal te achterhalen en juist te vermelden. Mocht u extra informatie hebben over de herkomst van gepubliceerde beelden dan houden wij ons aanbevolen. Graag nemen wij dan de juiste bronvermelding over. Uiteraard zullen wij op verzoek zo snel mogelijk informatie en beeldmateriaal verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Lees ook

Berichtcategoriën

Emilie Verbeek eigenaar RoomRevolution Rotterdam_300x300
RoomRevolution werd in 2014 opgericht door Emilie Verbeek. Met haar passie voor interieur en overtuiging van het belang van kleur creëert ze diverse persoonlijke interieurs voor haar klanten in heel Nederland. RoomRevolution heeft een ontwerpstudio en een grote winkel in Rotterdam, met online shop en blog. You are welcome!
Menu