Accessoires

Nobilis collectie Mont Blanc no2

Nobilis staat voor goede smaak

Nobilis staat voor goede smaak. Al bijna een eeuw. Het Franse interieurmerk. heeft geweldige collecties behang, meubels en accessoires.

Bij RoomRevolution koop je de meest luxe en mooie accessoires voor jouw inrichting. Neem een kijkje in onze webshop voor luxe Franse, Engelse, Italiaanse. Maar ook Belgische, Amerikaanse en Spaanse interieurmerken. De accessoires in onze inrichting zeggen veel over ons als persoon. De inrichting van ons huis vertelt ons over onze smaak voor esthetische details en comfort. Onze persoonlijke handtekening, ons lievelingsmerk en de persoonlijke touch die wij onze inrichting geven! Een essentieel onderdeel van ons leven dus. De accessoires geven elk interieur een finishing touch. De exclusieve accessoires in onze webshop zijn uniek en authentiek. Onze collectie past bij elke stijl van interieurontwerp, van modern tot kunstzinnig of zelfs meer klassiek. Deze collectie maakt bijna elke combinatie of coördinatie van verschillende stijlen mogelijk, alle producten kunnen worden gemengd en gematcht. De collectie is in lijn met de geest van RoomRevolution, namelijk een kleurrijk en gelukkig leven.

Berichtcategoriën

Emilie Verbeek eigenaar RoomRevolution Rotterdam_300x300
RoomRevolution werd in 2014 opgericht door Emilie Verbeek. Met haar passie voor interieur en overtuiging van het belang van kleur creëert ze diverse persoonlijke interieurs voor haar klanten in heel Nederland. RoomRevolution heeft een ontwerpstudio en een grote winkel in Rotterdam, met online shop en blog. You are welcome!
Menu