Meubelen op Maat

Meubelen op maat

 

Tegenwoordig is er genoeg aanbod van meubelen. Maar als het aankomt op maatwerk en keuze in bekledingsstoffen, dan is de keuze beperkt.  Niet bij RoomRevolution. Wij werken alleen met leveranciers waarmee maatwerk (in vorm en afmeting) mogelijk is en waarbij wij de stoffen uit onze stofcollecties kunnen gebruiken.

RoomRevolution is gespecialiseerd in interieurstoffen en door haar kennis & expertise kunt u met een gerust hart wel buiten de geijkte paden een originele bekledingsstof voor uw meubel uitzoeken.

In onze zeer uitgebreide collectie hebben wij zowel moderne als klassieke meubelen.
U kunt bij ons terecht voor een meer klassieke of meer moderne inrichting, of juist een eclectische inrichting waarbij u beide combineert.

Inrichten met meubelen

We all need them. Zitmeubelen zijn, zelfs in een minimalistisch interieur, noodzakelijk. Grote lounge zitmeubelen of liever een kleinere bank met een klassieke afmeting in een charmant interieur?
Het is allemaal mogelijk en de meubelen zouden moeten passen bij uw smaak.

Onze modellen

Bij RoomRevolution kunt u terecht voor o.a. rechte banken, hoekbanken, loungebanken, (oor)fauteuils, bijzetstoelen, eetkamerstoelen, eettafels, eetkamerbankjes, poufs op maat in allerlei vormen, ottomans en gestoffeerde benches (rugloze bankjes).
Ook hebben wij verschillende modellen salontafels en bijzettafels.

In onze winkel in Rotterdam kunt u verschillende modellen zien en vooral de mogelijkheden ervaren. Wij nemen u ook graag op afspraak mee naar de uitgebreide showrooms van onze leveranciers, waar u met ons op afspraak van harte welkom bent.

Onze bekledingsstoffen

RoomRevolution is dealer van een zeer groot aantal luxe interieurmerken. Wij zijn gespecialiseerd in gordijn- en bekledingsstoffen. Onze meubelen kunnen in iedere stof, mits geschikt voor het gebruik, bij ons besteld worden.

Wij adviseren u graag de juiste stof voor het juiste comfort, de gewenste look & functionaliteit.

Onze meubelcollecties

Bent u op zoek naar een mooie bank, hoekbank, fauteuil, pouf, of bijvoorbeeld eetkamerbank? Voor dat en meer bent u bij RoomRevolution aan het goede adres.

Dealer Baan Meubelen / Baan Metropole collectie

RoomRevolution is dé dealer van Baan Meubelen in Rotterdam. Dit meubelmerk van Nederlandse bodem bestaat pas 85 jaar. De meubelen zijn van hoge kwaliteit, betaalbaar en zijn indien gewenst op maat aan te passen. De bekledingsmogelijkheden zijn door onze stofcollecties eindeloos.

Dealer Dazzling by Van Buuren

Wij zijn de trotse dealer van Dazzling by van Buuren, ons tweede Nederlandse meubelmerk. Ook dit merk beschikt over een grote collectie moderne danwel meer klassieke modellen zitmeubelen met ongekend zitcomfort. Stevige rompen en mooi stoffeerwerk, precies hoe het moet.

Eichholtz Collection

Ook van Nederlandse bodem, met een mondiale look. Eichholtz is een van de meest bekende internationale leveranciers voor waanzinnig gave luxe design meubelen, verlichting en accessoires. In onze webshop zullen wij in de stijl van RoomRevolution wat opties aan u laten zien. De finishing touch voor een eigentijds doch klassiek luxe interieur.

Onze RoomRevolution Home Collection

RoomRevolution heeft een aantal leuke modellen fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamerbanken en pouf van haar eigen RoomRevolution Home Collection. Ook hierbij goede kwalitatieve binnenwerken, mooi stoffeerwerk en uiteraard meer dan voldoende opties voor verschillende bekledingsstoffen. Simpel, tijdloos en in de stijl van RoomRevolution. You will love it.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Luxe interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu