Interieurstoffen

Geen mooie inrichting zonder interieurstoffen

Met interieurstoffen kan de sfeer in uw huis snel en makkelijk worden aangepast. Een gordijn- of bekledingsstof is een sfeermaker. Kleuren hebben een grote invloed op ons humeur en welzijn. Niet iets waar iedereen bij stilstaat maar wel degelijk iets om rekening mee te houden.

Gordijnstoffen zijn niet alleen mooi en sfeervol maar hebben ook een functie. De stoffen werken geluiddempend, gaan inkijk tegen en ze werken energiebesparend.

Een meubelstof leek lange tijd niet voor iedereen aantrekkelijk. Kinderen, huisdieren, morsende oma’s. Maar de tijd heeft dit snel achterhaald. Functionele (waterafstotende en/of easyclean) stoffen zijn er tegenwoordig in alle kleuren van de regenboog, van zowel basic als luxe merken, met of zonder patroon.

Gordijnstoffen

Voor uw nieuwe gordijnen bent u op zoek naar een bijzondere stof. Een gordijnstof die niet op ieder hoek van de straat te zien en verkrijgen is. Dan bent u bij RoomRevolution aan het goede adres.

Exclusieve merken

RoomRevolution is gespecialiseerd in luxe gordijnstoffen in het hogere segment. Onze gordijnstoffen beginnen bij €69,- per strekkende meter. Wij werken graag met mooie stoffen. Creativiteit en kwaliteit zijn ons doel, uw wensen staan voorop. Desgewenst houden wij graag rekening met uw budget.

Luxe gordijnen op Maat

RoomRevolution maakt uw gordijnen op maat. Uw gordijnen zullen met veel aandacht in een professioneel Nederlands atelier worden vervaardigd onder zorgvuldig & frequent toezicht van RoomRevolution. Wij prijzen ons gelukkig dat wij met deze professionals mogen samenwerken.

Bekledingsstoffen

Meubelstoffen zijn sfeermakers. Ze maken een groot verschil in uw interieur en geven uw persoonlijke smaak weer. Iets moois, maar wellicht ook liever iets functioneels. Wij zijn van mening: de keuze voor een bekledingsstof van een meubel moet worden afgestemd op het gebruik.

Met of zonder dessin?

RoomRevolution heeft vele prachtige luxe bekledingsstoffen voor uw meubelen, met of zonder dessin.

Easy clean en outdoor stoffen

De meest gestelde vragen over meubelstoffen: Kan ik de stof gemakkelijk schoonmaken? Of: Kan ik deze stof voor buiten gebruiken? Het antwoord is ja! In onze collectie bekledingsstoffen hebben wij een groot aantal Easy Clean en Outdoor stoffen. Met of zonder patroon en in vele kleuren.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Luxe interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu