Baan Meubelen

Logo Baan Meubelen

WIJ ZIJN BAAN MEUBELEN DEALER

RoomRevolution is de grootste dealer van Baan Meubelen in Rotterdam en omgeving. Wij werken graag met de meubelen van Baan in in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Alles op maat

Bij RoomRevolution zijn wij gespecialiseerd in interieurs met kleuren, luxe interieurstoffen & prachtig behang. Wij werken dan ook alleen met leveranciers van meubelen waarbij wij zelf de stof kunnen bepalen, zoals bij Baan Meubelen.
Dit betekent dat als u bij RoomRevolution meubelen koopt, dan heeft u iets wat een ander zeker niet heeft, in een bijzondere stof in uw eigen smaak. Een effen stof, een hele klassieke of moderne stof, met of zonder print, you name it.
Eigenlijk kunnen we het alleen maar goed aan u uitleggen als u bij ons langs komt. You are welcome!

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu