Baan Meubelen

Logo Baan Meubelen

Baan Meubelen dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van Baan Meubelen in Rotterdam en omgeving.
In onze winkel hebben wij diverse meubelen van dit prachtige merk van Nederlandse bodem voor u staan om te zien en ervaren. Rechte banken en hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, hockers en poefs. Nog veel meer. Onverdeeld positief zijn onze klanten over de stijl, kwaliteit en mogelijkheden van Baan Meubelen.
Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Alles op maat

Bij RoomRevolution zijn wij gespecialiseerd in interieurs met kleuren, luxe interieurstoffen & prachtig behang. Wij werken dan ook alleen met leveranciers van meubelen waarbij wij zelf de stof kunnen bepalen.
Dit betekent dat als u bij RoomRevolution meubelen koopt, dan heeft u iets wat een ander zeker niet heeft, in een bijzondere stof in uw eigen smaak. Een effen stof, een hele klassieke of moderne stof, met of zonder print, you name it.
Eigenlijk kunnen we het alleen maar goed aan u uitleggen als u bij ons langs komt. You are welcome!

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu