Vaughan Lampen en Lampvoeten

Het exclusieve Vaughan is een Brits lampenmerk. Al meer dan drie decennia ontwerpen de vooraanstaande designers deze prachtige verlichting. De collectie omvat staande lampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Het kunstenaarspaar, Michael en Lucy Vaughan, is oprichter van het merk. Zij worden geïnspireerd door hun  passie voor kunst en antiek. Ze hebben gevoel voor stijl, aandacht voor detail en esthetiek. In hun eigen ontwerpstudio worden de mooie Vaughan lampen en lampvoeten ontworpen.

Kwaliteit en design

Bekend om uitzonderlijk vakmanschap en kwaliteit. Dat is typerend voor de lampvoeten van Vaughan. De verlichting wordt op traditionele en authentieke gemaakt in Groot-Brittannië. Alleen de allerbeste materialen worden gebruikt. Zoals massief gegoten messing als de basis voor alle lampen. Ook de afwerking is luxueus. De fabriek in Hampshire werkt met vakmensen die garant staan ​​voor het mooie design. In samenwerking met de beste onafhankelijke ambachtslieden, van smeden tot kristalblazers, worden de lampvoeten vervaardigd.

Interieurstijlen

Verlichting van Vaughan past bij veel verschillende interieurstijlen. Of het nu traditioneel is of modern. De ontwerpen zijn herkenbaar aan de typische, ingetogen esthetiek. Vaughan lampen hebben strakke lijnen, zijn luxueus afgewerkt en hebben pure vormen. De mix van verschillende texturen en tinten zie je veel terug in Engelse landhuizen. Net als de combinatie van oud en nieuw. Wat een mooi contrast geeft,  is de mix van klassiek design in moderne ruimtes. En andersom. Het Vaughan Design-team haalt inspiratie uit kunst, van oude artefacten tot hedendaags design. The Vaughan Collectie staat bekend om haar tijdloosheid, kwaliteit en is niet onderhevig aan vluchtige trends.

Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat kost deze Vaughan lampvoet?

RoomRevolution is dealer van Vaughan en u kunt uit de gehele collectie bij ons bestellen.

Prijzen variëren door vorm, materiaal en grootte. Wij adviseren u graag over de verschillende modellen.

Ja! Stuur mij een prijsindicatie

Uw naam *
Fill out this field
E-mailadres *
Fill out this field
Telefoonnummer
Fill out this field
Gewenst model (gehele collectie mogelijk)
Fill out this field
Uw toelichting
Fill out this field
26 + 11 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu