Nobilis

WIJ ZIJN NOBILIS DEALER

RoomRevolution is dealer van het Franse interieurmerk Nobilis. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Nobilis in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Familiebedrijf in behang- en stoffenkunst

In 1928 opende Adolphe Halard de familieonderneming Nobilis met een behangwinkel aan de 29ste straat van Bonaparte, vlakbij de Beaux-Arts-school. Sindsdien heeft Nobilis een rijke geschiedenis opgebouwd in de wereld van behang en stoffen. Met een constante toewijding aan vakmanschap en esthetiek staat Nobilis bekend als een toonaangevend merk in de decoratieve sector.

De behang- en stoffencollecties weerspiegelen een harmonieuze mix van traditie en eigentijds design. De nabijheid van de oorspronkelijke winkel tot de Beaux-Arts-school heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de artistieke invloeden en creatieve visie die Nobilis definiëren.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu