Morris & Co.

Wij zijn Morris & Co. Dealer

RoomRevolution is dealer van het Engelse interieurmerk Morris and Co. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Morris and Co. in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Britse meesters van Morris & Co.

Morris & Co. is een iconisch Brits merk dat bekend staat om zijn invloedrijke bijdrage aan kunst en design in de 19e en 20e eeuw. Opgericht door William Morris in 1861, omarmde het merk de esthetiek van de Arts and Crafts-beweging, met prachtige textielontwerpen en meubels die geïnspireerd waren op de natuur. Hun nadruk op vakmanschap en tijdloze ontwerpen heeft een blijvende impact gehad en blijft relevant in moderne interieurs en designcollecties wereldwijd. Morris & Co.’s weelderige bloemmotieven en gevoel voor ambachtelijke kwaliteit zijn kenmerkend voor hun erfenis.
Morris & Co. heeft een onschatbare rol gespeeld in de herwaardering van handgemaakt vakmanschap in een tijd van opkomende industrialisatie, waarbij hun nadruk op tijdloze ontwerpen een blijvende erfenis heeft nagelaten.

Hulp nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu