Mind the Gap

WIJ ZIJN MIND THE GAP DEALER

RoomRevolution is dealer van het Roemeense interieurmerk Mind the Gap. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Mind the Gap in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Ontdek de Magie van Mind the Gap

Welkom in de betoverende wereld van Mind the Gap, waar interieurdecoratie een levendige reis wordt. Dit merk, met zijn eclectische en charmante collecties, brengt een vleugje speelsheid in elke ruimte. Of het nu gaat om gedurfde behangontwerpen of opvallende stoffen, Mind the Gap nodigt uit tot een ontdekkingstocht vol kleur en verbeelding.

Het is alsof je een schilderachtige route bewandelt door stijlen en culturen, waar elke stap een nieuw avontuur onthult. Laat Mind the Gap je gids zijn in het creëren van een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook een verhaal vertelt. Dompel jezelf onder in de gezelligheid van creativiteit en maak van jouw huis een plek waar de kloof tussen stijl en comfort naadloos wordt overbrugd. Mind the Gap, waar elk decoratief detail een glimlach teweegbrengt.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu