Manuel Canovas

WIJ ZIJN MANUEL CANOVAS DEALER

RoomRevolution is dealer van het Franse interieurmerk Manuel Canovas. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Manuel Canovas in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Mooi, mooier… mooist!

Het interieurmerk Manuel Canovas bestaat sinds 1963. Een klein Frans stoffenhuis groeit en gaat in 1998 op in het Engelse interieurmerk Colefax & Fowler.
Vanaf de eerste kennismaking in 2006 is RoomRevolution helemaal verliefd op dit fantastische interieurmerk. De stoffen…. zo mooi: de kleuren, de motieven, de kwaliteit…en de prijs is helemaal in verhouding. Moderne stijl met een klassieke inslag. Voor het perfecte eclectische interieur voor jong en oud, we all like it.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu