Little Greene verf

WIJ ZIJN LITTLE GREENE VERF DEALER

RoomRevolution is dealer van het Brits interieurmerk Little Greene. Wij werken graag met de verf en behangen van Little Greene in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Proefpotje bestellen

Met zoveel keus kan het best lastig zijn de juiste kleur te kiezen.
Daarom heeft Little Green in alle kleuren een proefpotje van 60 ml gemaakt in de finish absolute matt emulsion.

Als u dus een proefpotje wilt bestellen:
– kies eerst uw favoriete kleur(en) en kies daarna voor de afwerking/finish absolute matt emulsion.
– Tenslotte kiest u bij de hoeveelheid het proefpotje van 60 ml.

Retail therapy met een potje verf

Wie houdt er niet van shoppen? Heerlijk om iets voor uzelf te kopen. In 2020 is het nog nooit zo belangrijk geweest om happy te zijn in uw eigen huis, met een leuk interieur. Ons dagelijks leven gaat zo snel en we moeten zoveel. Tijd voor een interieur waar u happy, ontspannen en gelukkig bent. Waar u kan onthaasten of juist opladen. Maak uw huis op een makkelijke en relatief goedkope manier een heerlijk toevluchtsoord, al dan niet met friend & family.

Little Greene Verf is milieuvriendelijk / duurzaam, klassiek en toch ook modern, verjongend maar kan serieuzer maken, werkt ontspannend, geeft energie en heeft veel verschillende kleuren. RoomRevolution loves it!

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu