Kit Kemp for Andrew Martin

Logo Kit Kemp for Andrew Martin

WIJ ZIJN KIT KEMP FOR ANDREW MARTIN DEALER

RoomRevolution is dealer van het Engelse interieurmerk Kit Kemp for Andrew Martin. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Kit Kemp in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Interiordesigner Kit Kemp

U kende haar misschien nog niet, maar vanaf nu wel. Want eenmaal kennis gemaakt met Kit Kemp ziet u haar overal voorbij komen. She is hot. Kit Kemp verovert al een aantal jaren de interieurwereld van London en New York. Ze ontwierp een stoffen en behang collectie voor Andrew Martin geïnspireerd op wandtapijten uit de 15e en 16e eeuw. Met mooie schilderachtige kleuren, fantasievolle volksverhalen en magische dieren. You keep watching. U bent van harte welkom om de collectie bij ons in de winkel te zien en ervaren.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu