Designers Guild

WIJ ZIJN DESIGNERS GUILD DEALER

RoomRevolution is dealer van het Engelse interieurmerk Designers Guild. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Designers Guild in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

AL MEER DAN 50 JAAR DESIGNERS GUILD

Het interieurmerk Designers Guild bestaat dit jaar(2020) maar liefst 50 jaar. In de jaren ’70 opgericht door Tricia Guild, queen of color, en sinds die tijd heeft het merk nog steeds haar kleur niet verloren. Designers Guild is voor een heel breed publiek. Het heeft de bekende uitgesproken ‘floral’ stoffen maar daarnaast nog zoveel meer: Prachtig gekleurde (effen) basic gordijn- & bekledingstoffen voor zeer aangename prijzen. Behang in allerlei stijlen. Mooie accessoires zoals kussens en plaids & dekens voor uw interieur. Maar ook heerlijke geurkaarsen en leuke gifts. Last but not least: sinds 10 jaar heeft Designers Guild jaarlijks ook een collectie ontworpen door Christian Lacroix en sinds 3 jaar collecties ontworpen door John Derrian.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu