Little Greene verf

Logo Little Greene paint

Little Greene verfdealer

RoomRevolution is dé leukste dealer van Little Greene Verf in Rotterdam en omgeving. Wist u al dat dit Engelse verfmerk de mooiste verfkleuren heeft voor uw interieur?
Onze winkel is helemaal up to date met de nieuwste verfkleuren. Wij laten u graag, waar mogelijk, de kleuren in het groot in de winkel zien. Kom bij ons langs om de prachtige diepe verfkleuren in het echt te zien en ervaren.

Proefpotje bestellen

Met zoveel keus kan het best lastig zijn de juiste kleur te kiezen.
Daarom heeft Little Green in alle kleuren een proefpotje van 60 ml gemaakt in de finish absolute matt emulsion.

Als u dus een proefpotje wilt bestellen:
– kies eerst uw favoriete kleur(en) en kies daarna voor de afwerking/finish absolute matt emulsion.
– Tenslotte kiest u bij de hoeveelheid het proefpotje van 60 ml.

Retail therapy met een potje verf

Wie houdt er niet van shoppen? Heerlijk om iets voor uzelf te kopen. In 2020 is het nog nooit zo belangrijk geweest om happy te zijn in uw eigen huis, met een leuk interieur. Ons dagelijks leven gaat zo snel en we moeten zoveel. Tijd voor een interieur waar u happy, ontspannen en gelukkig bent. Waar u kan onthaasten of juist opladen. Maak uw huis op een makkelijke en relatief goedkope manier een heerlijk toevluchtsoord, al dan niet met friend & family.

Little Greene Verf is milieuvriendelijk / duurzaam, klassiek en toch ook modern, verjongend maar kan serieuzer maken, werkt ontspannend, geeft energie en heeft veel verschillende kleuren. RoomRevolution loves it!

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu