Designers Guild

logo Designers Guild

Designers Guild dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van Designers Guild in Rotterdam en omgeving. Onze winkel is helemaal up to date met de meest recente collecties van Designers Guild. Kom bij ons langs om de prachtige collecties luxe behang, gordijn en stoffen, maar ook prachtige kussens & plaids van Designers Guild in het echt te zien en ervaren.

Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Al meer dan 50 jaar…

Het interieurmerk Designers Guild bestaat dit jaar(2020) maar liefst 50 jaar. In de jaren ’70 opgericht door Tricia Guild, queen of color, en sinds die tijd heeft het merk nog steeds haar kleur niet verloren. Designers Guild is voor een heel breed publiek. Het heeft de bekende uitgesproken ‘floral’ stoffen maar daarnaast nog zoveel meer: Prachtig gekleurde (effen) basic gordijn- & bekledingstoffen voor zeer aangename prijzen. Behang in allerlei stijlen. Mooie accessoires zoals kussens en plaids & dekens voor uw interieur. Maar ook heerlijke geurkaarsen en leuke gifts. Last but not least: sinds 10 jaar heeft Designers Guild jaarlijks ook een collectie ontworpen door Christian Lacroix en sinds 3 jaar collecties ontworpen door John Derrian.

Interieuradvies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw Designers Guild interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125 m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu