Template pagina A (merken / 3 blokjes)

Logo Pierre Frey

Pierre Frey dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van Pierre Frey in Rotterdam en omgeving. Onze winkel is helemaal up to date met de meest recente collecties. Kom bij ons langs om de prachtige collecties behang, gordijn- & bekledingstoffen, maar ook prachtige kussens en dienbladen in het echt te zien en ervaren. Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Stoffenhuizen van Pierre frey

Het interieurmerk Pierre Frey bestaat sinds 1934. Een klein Frans stoffenhuis groeide uit tot de huidige Pierre Frey Maison Group, die niet alleen bestaat uit het merk Pierre Frey, maar ook andere merken zoals Braquenié, Boussac, Fadini Borghi en Le Manach. De gehele collectie bestaat uit meer dan  7,000 ontwerpen gebaseerd op verschillende historische en hedendaagse onderwerpen en stijlen. Stuk voor stuk heel bijzonder, origineel en van prachtige kwaliteit. Simply gorgeous. Wij realiseren ons ‘Beauty is in the eye of the beholder’  maar wij verzekeren u dat er iets voor u bij zit. Zó veelzijdig, voor iedereen iets moois.
Het stoffenhuis Pierre Frey is nog steeds een familiebedrijf, tegenwoordig onder leiding van de zoon van Pierre Frey, te weten Patrick Frey, en zijn zoons, Pierre, Vincent en Matthieu Frey.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu