Over ons

Over ons

RoomRevolution bestaat sinds 2014 en is in 2018 uitgebreid met een nieuwe interieurwinkel in Rotterdam (Kralingen). Hier werkt het team van RoomRevolution aan mooie interieurprojecten en helpen wij klanten met vrijblijvend advies in de winkel.

Een bijdrage aan persoonlijk geluk

“Een interieur is pas mooi als het persoonlijk is.” Emilie Verbeek, oprichter en eigenaar van RoomRevolution, heeft haar leven lang al een passie voor interieur, kleuren & stoffen. Toen zij haar eigen bedrijf in 2014 startte, kwam een droom uit. “Ik hou van kleur, maar een interieur moet wel in balans zijn. En de kleuren moeten passen bij het karakter van de bewoner. Het is belangrijk dat een interieur niet gaat vervelen. Het moet spannend blijven en het liefst iedere dag bijdragen aan persoonlijk geluk.

Een interieur in balans

Als ik verveling proef bij klanten, zie ik het als mijn taak om ze uit hun comfortzone te krijgen. Mijn klanten voelen zelf dat er iets niet klopt in hun interieur. Ik leg de vinger op de zere plek. De oplossing kan van alles zijn, andere gordijnen, andere indeling, wat meer kleur en soms wat minder kleur. Ik zorg dat het interieur in balans is en één geheel wordt, waarbij ik ook rekening houd met andere ruimtes in huis. Ik ben mijn hele leven creatief geweest en ik ben bevoorrecht dat ik dit kwijt kan in mijn werk. Als beloning houd ik er ook nog een tevreden klant aan over. Iedere keer als dat weer lukt, is dat voor mij een fantastisch gevoel”

Alleen het beste voor onze klant

Wij zijn bewust dealer van topmerken, zoals bijvoorbeeld Élitis, Designers Guild, Christian Lacroix, Arte, Pierre Frey en Cole & Son. Zo hebben wij een zeer grote collectie waardoor er veel keuze is en werken wij met producten waar niet alleen onze klanten blij van worden, maar wij ook. Wij zijn altijd op zoek naar mooie eyecatchers en naar kwalitatief mooie én betaalbare basics. Om die reden hebben wij ook de RoomRevolution Home Collection. Want wij zien het als onze taak om ook in het budget van onze klanten mee te kunnen denken.

The eye has to travel

Inspiratie doen wij op in bladen en op beurzen in o.a London en Parijs. In Rotterdam bezoeken wij tentoonstellingen in de Kunsthal of Boymans Van Beuningen en wij bezoeken regelmatig onze leveranciers. Door op de hoogte te blijven van de laatste collecties, is ieder project voor ons ook nieuw. Wij willen onze klanten graag blijven verrassen met nieuwe dingen om zo hun dagelijks geluk te kunnen vergroten. 

Meer weten over RoomRevolution

Menu