Zoffany

WIJ ZIJN ZOFFANY DEALER

RoomRevolution is dealer van het Britse interieurmerk Zoffany. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Zoffany in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Harmonie en elegantie door Zoffany

Zoffany, onderdeel van de Sanderson-familie, brengt een mix van stijl en verfijning naar de wereld van behang en stoffen. Met zijn kenmerkende ontwerpen staat Zoffany bekend om tijdloze elegantie en moeiteloze charme. De samenwerking tussen Zoffany en Sanderson geeft niet alleen blijk van gedeelde creativiteit, maar creëert ook prachtige collecties die de perfecte harmonie tussen kunst en interieur vieren. Samen brengen ze betaalbare luxe en tijdloos design in onze leefruimtes, waar schoonheid en comfort hand in hand gaan.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu