Zimmer + Rohde

WIJ ZIJN ZIMMER + ROHDE DEALER

RoomRevolution is dealer van het Duitse interieurmerk Zimmer + Rohde. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Zimmer + Rohde in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Harmonieuze samenwerking van Zimmer + Rohde

In de wereld van stoffen en behang staat Zimmer + Rohde bekend om zijn eigentijdse flair en toegankelijke ontwerpen. Met een focus op eenvoud en stijl voegt dit merk een vleugje moderniteit toe aan onze leefruimtes. De collecties van Zimmer + Rohde bieden een breed scala aan patronen en texturen, waardoor ze perfect zijn om elke kamer op te fleuren.

De ontwerpen van Zimmer + Rohde vormen een harmonieuze balans tussen trendy en tijdloos, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor diverse smaken en interieurstijlen. Of het nu gaat om het verfrissen van een hele kamer of het toevoegen van subtiele accenten, Zimmer + Rohde brengt een betaalbare en eigentijdse benadering van stoffen en behang, waardoor interieurdecoratie voor iedereen toegankelijk wordt.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu