Vaughan

WIJ ZIJN VAUGHAN DEALER

RoomRevolution is dealer van het Britse interieurmerk Vaughan. Wij werken graag met de verlichting en meubelen van Vaughan in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Exclusieve verlichting en meubelen

In de wereld van verlichting en meubilair staat het exclusieve merk Vaughan bekend om zijn tijdloze charme en elegantie. Hun collecties vormen een harmonieuze mix van klassiek en eigentijds design, waardoor elke ruimte een vleugje verfijning krijgt. De prachtige verlichtingsstukken stralen niet alleen warmte uit, maar dienen ook als stijlvolle accenten die de sfeer verhogen.

Met oog voor detail en vakmanschap blijft Vaughan een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar tijdloze en smaakvolle toevoegingen aan het interieur.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu