Tissage Mahieu

WIJ ZIJN TISSAGE MAHIEU DEALER

RoomRevolution is dealer van het Belgische interieurmerk Tissage Mahieu in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en wandbekleding van Tissage Mahieu in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Vijf Generaties Vakmanschap in Wandbekleding

Tissage Mahieu is een Belgisch familiebedrijf dat vijf generaties lang bekend staat om hoogwaardige geweven wandbekleding. Opgericht in 1889 door Gustave Mahieu in Waregem, België, begon het atelier met een focus op zuiver linnen, met nadruk op extra brede lakens en luxueuze gordijnen. Onder Gustaaf Mahieu’s leiding tussen de wereldoorlogen diversifieerde het bedrijf naar kwalitatief beddengoed, gordijnen en keukenhanddoeken.

In 1950 legden de broers Harry en John Mahieu de basis voor de huidige identiteit van Tissage Mahieu, met de introductie van ambachtelijk gelamineerd linnen voor hoogwaardige wandbekleding. Xavier Mahieu, zoon van John, bracht internationale bekendheid door de specialisatie in uitzonderlijke wandbekleding in linnen, katoen, polyester en zijde. Xavier’s dochter, Michèle Mahieu, voegt een frisse touch toe aan ontwerpen van huidige en toekomstige collecties, gesteund door haar zus Ann-Gaëlle Mahieu en haar man Guillaume Delfosse. Samen dragen ze bij aan de voortdurende groei en reputatie van Tissage Mahieu als toonaangevend merk in de wereld van ambachtelijke textiel.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu