Thibaut

WIJ ZIJN THIBAUT DEALER

RoomRevolution is dealer van het Amerikaanse interieurmerk Thibaut. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Thibaut in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Koninklijk vakmanschap

Thibaut, een eminent merk in stoffen en behang, ontspringt aan een erfenis van tijdloze schoonheid en vakmanschap. Met roots die teruggaan tot 1886, creëert Thibaut vanuit hun oorspronkelijke thuisbasis in Newark, New Jersey, een weelderige symfonie van ontwerpen die elegantie en verfijning belichamen. Hun collecties, doordrenkt met een subtiel samenspel van traditie en eigentijds design, zijn als artistieke penseelstreken die elke ruimte transformeren. Laat Thibaut je meenemen op een reis door tijd en stijl, waar de rijke geschiedenis van het merk harmonieus samenvloeit met het hedendaagse verlangen naar verfijnde interieurs.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu