Studio Jantien

WIJ ZIJN STUDIO JANTIEN DEALER

RoomRevolution is dealer van het interieurmerk Studio Jantien. Wij werken graag met de vloerkleden en traplopers van Studio Jantien in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Magie van jouw vloeren

In de wereld van vloerkleden en traplopers brengt Studio Jantien een betoverende mix van stijl en functionaliteit. Met oog voor vakmanschap en uniek design weet dit sprankelende merk de vloer te transformeren in een kunstzinnig statement. De vloerkleden, doordrenkt met persoonlijkheid, voegen niet alleen comfort toe, maar brengen ook karakter in elke ruimte.

Of het nu gaat om eigentijdse texturen die de moderniteit omarmen, tijdloze patronen die klassieke elegantie uitstralen, of op maat gemaakte traplopers die de trap een eigen verhaal geven, Studio Jantien weet de essentie van vloerdecoratie te vangen. Betreed de wereld waar vloerkleden en traplopers de kamer niet alleen bedekken, maar ook een artistieke touch toevoegen aan het geheel.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu