Sanderson

WIJ ZIJN SANDERSON DEALER

RoomRevolution is dealer van het Britse interieurmerk Sanderson. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Sanderson in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Britse behangmeesterschap sinds 1860

In het weefsel van de Britse designgeschiedenis vinden we het befaamde behangmerk Sanderson, dat zijn oorsprong vond in het hart van Londen. Opgericht in 1860 door Arthur Sanderson, begon het als een bescheiden handelaar in luxueuze Franse behangstoffen. Met een onmiskenbaar oog voor vakmanschap en esthetiek begon het merk al snel met het creëren van zijn eigen ontwerpen, die al snel de aandacht trokken van liefhebbers van verfijnd interieurdesign.

Wat begon als een gedurfde onderneming in de bruisende straten van Soho, groeide al snel uit tot een nationaal instituut voor behangkunst. De kenmerkende stijl van Sanderson, gekenmerkt door tijdloze motieven en ingetogen elegantie, werd al snel synoniem met Britse designtraditie. Vandaag de dag blijft Sanderson een hoeksteen van de designwereld, waarbij het erfgoed van meer dan een eeuw vakmanschap en creativiteit tot uiting komt in elk met zorg vervaardigd behangontwerp.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu