Sandberg

WIJ ZIJN SANDBERG DEALER

RoomRevolution is dealer van het Zweedse interieurmerk Sandberg. Wij werken graag met de behangen van Sandberg in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Scandinavisch Chic voor Tijdloos Interieurdesign

Betreed de wereld van verfijnde Scandinavische esthetiek met Sandberg, een merk dat elegantie en eenvoud tot leven brengt in elk detail van interieurdesign. Met wortels diep verankerd in de Zweedse traditie, omarmt Sandberg de rustgevende schoonheid van de natuur en vertaalt dit naar tijdloze ontwerpen voor het moderne huis.

De behangcollecties van Sandberg ademen een sfeer van rust en verfijning, met patronen geïnspireerd door Scandinavische landschappen en culturele erfgoed. Elke rol behang weerspiegelt ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor een unieke harmonie ontstaat tussen vorm en functie.

Of het nu gaat om subtiele texturen of gedurfde prints, Sandberg brengt een veelzijdige keuze aan ontwerpen die passen bij diverse interieurstijlen. Met een ethos van tijdloze klasse voegt Sandberg een vleugje Scandinavisch chic toe aan woningen wereldwijd, waarbij de eenvoudige elegantie van het Noorden naadloos samensmelt met eigentijds design.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu