Rebel walls

WIJ ZIJN REBEL WALLS DEALER

RoomRevolution is dealer van het Zweedse interieurmerk Rebel Walls. Wij werken graag met de behangen van Rebel Walls in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Creatief maar wel Rebels

Rebel Walls, gevestigd in het creatieve hart van Borås, Zweden, onderscheidt zich als een opvallende kracht in de wereld van muurdecoratie. Dit gedurfde merk omarmt de kunst van individualiteit door op maat gemaakt fotobehang te leveren dat de zintuigen prikkelt en ruimtes transformeert.

Met hun uitgebreide assortiment nodigen ze ons uit om de muren te doorbreken en onze creativiteit de vrije loop te laten. Het resultaat is niet alleen behang; het is een uitdrukking van stijl, verbeelding en de kunst van het uniek zijn.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu