Ralph Lauren

WIJ ZIJN RALPH LAUREN DEALER

RoomRevolution is dealer van het Amerikaanse interieurmerk Ralph Lauren. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Ralph Lauren in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Tijdloze klasse van Ralph Lauren

Ralph Lauren Fabrics belichaamt de tijdloze elegantie en verfijning die synoniem zijn met het merk Ralph Lauren. De stoffencollecties dragen de signatuur van klassiek Amerikaans design, gekenmerkt door hoogwaardige materialen en tijdloze esthetiek.

Of je nu op zoek bent naar luxueuze texturen, ingetogen prints of verfijnde patronen, Ralph Lauren Fabrics biedt een uitgebreide selectie die elke ruimte verheft. De stoffen weerspiegelen de iconische stijl van Ralph Lauren en zijn ontworpen om een vleugje tijdloze klasse aan elk interieur toe te voegen.

Met Ralph Lauren Fabrics breng je niet alleen kwaliteit en vakmanschap in je leefruimte, maar ook de erfenis van een merk dat synoniem staat voor Amerikaanse elegantie en tijdloze mode.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu