Pierre Frey

Wij zijn Pierre Frey Dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van het Franse interieurmerk Pierre Frey in Rotterdam en omstreken.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Pierre Frey in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Stoffenhuizen van Pierre frey

Het interieurmerk Pierre Frey bestaat sinds 1934. Een klein Frans stoffenhuis groeide uit tot de huidige Pierre Frey Maison Group, die niet alleen bestaat uit het merk Pierre Frey, maar ook andere merken zoals Braquenié, Boussac, Fadini Borghi en Le Manach. De gehele collectie bestaat uit meer dan  7,000 ontwerpen gebaseerd op verschillende historische en hedendaagse onderwerpen en stijlen. Stuk voor stuk heel bijzonder, origineel en van prachtige kwaliteit. Simply gorgeous. Wij realiseren ons ‘Beauty is in the eye of the beholder’  maar wij verzekeren u dat er iets voor u bij zit. Zó veelzijdig, voor iedereen iets moois.
Het stoffenhuis Pierre Frey is nog steeds een familiebedrijf, tegenwoordig onder leiding van de zoon van Pierre Frey, te weten Patrick Frey, en zijn zoons, Pierre, Vincent en Matthieu Frey.

Hulp nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu