PET Lamp

WIJ ZIJN PET LAMP DEALER

RoomRevolution is dealer van het Spaanse interieurmerk PET Lamp in Rotterdam.  Wij werken graag met de verlichting van PET Lamp in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Spaanse duurzaam design, Wereldwijde impact

Pet Lamp is een initiatief dat zijn oorsprong vindt in Spanje. Het project is opgericht door de ontwerper Alvaro Catalán de Ocón. Pet Lamp staat bekend om zijn unieke benadering van upcycling en duurzaam design. Het concept van Pet Lamp draait om het hergebruiken van plastic PET-flessen, een veelvoorkomend afvalmateriaal, om zo bij te dragen aan milieubehoud en bewustwording over recycling te vergroten.

Het creatieve proces van Pet Lamp omvat het samenwerken met ambachtslieden over de hele wereld, waarbij lokale materialen en traditionele weeftechnieken worden geïntegreerd in de ontwerpen. Dit resulteert in kleurrijke, handgemaakte lampenkappen met een eigentijds en duurzaam karakter.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu