Perletta

WIJ ZIJN PERLETTA DEALER

RoomRevolution is dealer van het Nederlandse interieurmerk G P & J Baker. Wij werken graag met de vloerkleden van G P & J Baker in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

De vloerkleden van Perletta

Perletta onderscheidt zich in de wereld van vloerkleden door het aanbieden van eigentijdse tapijten die zowel comfort als stijl omarmen. Met een uitgebreide collectie zorgvuldig vervaardigde tapijten, voegt Perletta een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Deze tapijten worden niet alleen gewaardeerd vanwege hun warmte en comfort, maar ook vanwege hun vermogen om een onderscheidend karakter aan het interieur toe te voegen. Voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteit en esthetiek in vloerbedekking, blijft Perletta een vertrouwd en gewaardeerd merk.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu