Osborne & Little

WIJ ZIJN OSBORNE & LITTLE DEALER

RoomRevolution is dealer van het Britse interieurmerk Osborne and Little. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Osborn and Little in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Voor een stijlvol interieur

Het interieurstoffen- & behangmerk Osborne & Little  bestaat sinds 1968 en is still going strong. Een klein Engels stoffenhuis groeide uit tot een zeer internationaal bekend merk.
Meerdere ontwerpers sloten zich aan bij Osborne & Little zoals Nina Campbell, maar ook modeontwerper Matthew Williamson die ieder jaar een collectie ontwerpt voor Osborne & Little. Fun fact: Hillary Clinton liet de privé vertrekken in het witte huis met de stoffen van dit merk inrichtten. She was over the moon.
De collecties zijn tijdloos en hedendaags voor zowel een modern als een klassiek interieur. We laten u graag de nieuwste collecties zien, zoals: de behangcollectie Mansfield Park, de velvet collectie Gloriana, Mouflon of de nieuwste collectie outdoorstoffen Summerhouse (die overigens ook heel mooi binnen is…). Happy to help you!

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu