No. 9 Thompson

WIJ ZIJN NO. 9 THOMPSON DEALER

RoomRevolution is dealer van het Amerikaanse interieurmerk No. 9 Thompson in Rotterdam. Wij werken graag met de stoffen van No. 9 Thompson in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Stoffen met Amerikaanse grandeur

No. 9 Thompson, een gerenommeerd stoffenmerk, belichaamt Amerikaanse grandeur in de wereld van interieurtextiel. De stoffen weerspiegelen een harmonieus samenspel van traditie en moderniteit, waarbij elk ontwerp getuigt van vakmanschap en oog voor detail. Van klassieke motieven tot eigentijdse texturen, No. 9 Thompson biedt een scala aan keuzes die passen bij diverse interieurstijlen.

No. 9 Thompson benadert textiel met Amerikaanse verfijning, waarbij elke vezel doordrenkt is met een gevoel van erfgoed en tijdloze esthetiek. Deze stoffen transformeren niet alleen ruimtes, maar voegen ook een vleugje Amerikaanse grandeur toe aan interieurs over de hele wereld.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu