Nina Campbell

WIJ ZIJN NINA CAMPBELL DEALER

RoomRevolution is dealer van het Engelse interieurmerk Nina Campbell. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Nina Campbell in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Tijdloze elegantie, wereldse inspiratie

Nina Campbell, een icoon in de wereld van interieurontwerp, brengt haar onmiskenbare stijl tot leven in haar gelijknamige merk. Met een carrière die zich uitstrekt over enkele decennia, weeft Nina haar kenmerkende elegantie en verfijning in stoffen, behang en interieuraccessoires. Haar collecties vangen de essentie van tijdloze schoonheid en combineren moeiteloos klassieke tradities met eigentijdse flair, geïnspireerd door de rijke culturen van Italië, Frankrijk en Engeland. Laat Nina Campbell je begeleiden op een reis door luxueuze esthetiek en ontdek de tijdloze charme die haar merk definieert.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu