Mulberry

WIJ ZIJN MULBERRY DEALER

RoomRevolution is dealer van het Britse interieurmerk Mulberry in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Mulberry in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Verweven met stijl en comfort

Mulberry, een toonaangevend behang en stoffen merk, brengt Britse klasse en tijdloze elegantie naar je interieur. De collecties, doordrenkt met erfgoed en vakmanschap, weerspiegelen de unieke signatuur van Mulberry.

De behangcollecties van Mulberry brengen een vleugje Engelse charme en natuurlijke schoonheid naar je muren. Met eigentijdse ontwerpen en aandacht voor detail wordt elk stuk behang een kunstwerk op zich.

De stoffen van Mulberry omhullen je leefruimte met comfort en stijl. Geïnspireerd door Britse tradities, bieden ze een scala aan texturen en patronen, waardoor je interieur tot leven komt.

Mulberry overstijgt simpelweg het label van een merk; het is een artistieke reis door verfijning en comfort. Met Mulberry behang en stoffen transformeer je je huis tot een oase van tijdloze schoonheid en welzijn.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu