Miyabi Casa

WIJ ZIJN MIYABI CASA DEALER

RoomRevolution is dealer van het Italiaanse interieurmerk Miyabi Casa. Wij werken graag met de vloerkleden van Miyabi Casa in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Harmonieus Design, Luxueuze verfijning

Ontworpen in het hart van Italië, weerspiegelt Miyabi Casa de weelde van Italiaanse elegantie in elk vloerkleed dat het produceert. Geïnspireerd door de rijke traditie van Italiaans vakmanschap en verfijning, staat dit merk synoniem voor tijdloos design en luxe.

De thuisbasis in Italië, bekend om zijn wereldwijde invloed op de modewereld en interieurontwerp, heeft Miyabi Casa gevormd tot een merk dat de essentie van Italiaanse esthetiek vastlegt. De vloerkleden van Miyabi Casa stralen een unieke combinatie uit van artistieke creativiteit en doordacht vakmanschap, waardoor ze niet alleen functionele stukken zijn, maar ook kunstwerken die je interieur verrijken.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu