Metropole

WIJ ZIJN METROPOLE DEALER

RoomRevolution is dealer van het Nederlandse interieurmerk Metropole in Rotterdam.  Wij werken graag met de meubelen van Metropole in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Stijlvol meubeldesign

Metropole by Baan straalt stijlvol meubeldesign uit met een verfijnde collectie. Als een prominente speler in de meubelindustrie weet Metropole in slechts zeven zinnen een verhaal van eigentijds vakmanschap en tijdloze elegantie te vertellen. De meubelcollectie omarmt moderniteit met strakke lijnen en doordachte ontwerpen, waardoor elke Metropole-meubelstuk een kunstwerk op zich wordt. Van gedurfde stukken met eigentijdse flair tot subtiele klassiekers biedt Metropole een uitgebreide selectie om aan diverse stijlvoorkeuren te voldoen. Het gebruik van hoogwaardige materialen en ambachtelijke productietechnieken benadrukt de duurzaamheid en kwaliteit van de meubels. Met Metropole by Baan breng je stijl en comfort in je leefruimte, waar tijdloos design en eigentijdse allure samenkomen voor een verfijnde woonervaring.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu