Métaphores

WIJ ZIJN MÉTAPHORES DEALER

RoomRevolution is dealer van het Franse interieurmerk Métaphores. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Métaphores in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Stoffen als kunst door Métaphores

Métaphores, een geraffineerd merk op het gebied van stoffen, betovert de wereld van interieurdesign met een poëtische benadering van textiel. Met een Franse finesse en artistieke visie brengt Métaphores een harmonieuze symfonie van kleuren, texturen en patronen tot leven op het weefgetouw.

De stoffencollecties van Métaphores vormen een visueel feest, waar elke draad de noten van elegantie en verfijning uitdraagt. Of het nu subtiele tinten of gedurfde composities zijn, de ontwerpen weerspiegelen een tijdloze esthetiek die zowel klassiek als eigentijds is.

Métaphores brengt een verfijnde allure naar interieurs wereldwijd, waar de stoffen fungeren als het perfecte canvas voor een elegante en expressieve levensstijl.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu