Matthew Williamson

WIJ ZIJN MATTHEW WILLIAMSON DEALER

RoomRevolution is dealer van het Britse interieurmerk Matthew Williamson in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Matthew Williamson in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Levendige creativiteit voor je interieur

Matthew Williamson, een pionier in de modewereld, brengt zijn grenzeloze creativiteit nu naar interieurontwerp. Zijn stoffencollecties zijn een waar kleurenpalet, waar elke nuance een verhaal vertelt en elke print een avontuurlijke reis suggereert. Met meesterlijk kleurenspel en gedurfde ontwerpen brengen zijn stoffen een speelse elegantie in elke ruimte.

De tropische ontwerpen van Williamson nemen je mee op een reis naar exotische bestemmingen, met weelderige flora en fauna die tot leven komen op stoffen. Zijn collecties getuigen niet alleen van visuele pracht, maar ook van ambachtelijke verfijning en oog voor detail. Wat begon op de catwalk, heeft hij succesvol vertaald naar een levendige levensstijl voor thuis.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu