Les dominotiers

WIJ ZIJN LES DOMINOTIERS DEALER

RoomRevolution is dealer van het Franse interieurmerk Les Dominotiers. Wij werken graag met de behangen van Les Dominotiers in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Behangkunst met Franse Flair

Ontdek de magie van behang met Les Dominotiers, een Frans merk dat de kunst van interieurontwerp nieuw leven inblaast. Met een delicate balans tussen traditie en moderniteit brengt Les Dominotiers behangcollecties die tijdloze elegantie omarmen.

De patronen vertellen verhalen van Franse verfijning, van weelderige bloemenpracht tot geometrische pracht. Elke rol behang is doordrenkt met vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor elke muur een canvas wordt voor artistieke expressie.

Les Dominotiers omarmt diversiteit, variërend van klassiek tot eigentijds, en biedt keuzes die passen bij verschillende stijlen. De collecties stralen een unieke charme uit, geïnspireerd door de Franse creatieve geest en culturele erfenis.

Stap in de wereld van Les Dominotiers en geef je interieur een vleugje Franse flair. Het merk brengt niet alleen behang, maar een verhaal van stijl, schoonheid en tijdloze klasse naar elke kamer.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu