Lelièvre

Logo Lelievre Paris

WIJ ZIJN LELIÈVRE DEALER

RoomRevolution is dealer van het Franse interieurmerk Lelièvre. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Lelièvre in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Voor een op en top Frans interieur

Het Franse interieurmerk Lelièvre bestaat al sinds 1914 en staat bekend om haar hoogwaardige meubelstoffen. Het familiebedrijf produceer per jaar 400.000 meter creatieve stoffen waarbij het ontwerp van de stoffen de focus legt op hedendaags design. De collecties high end textiel zijn fantasierijk en geinspireerd op mode, reizen en kunst. Verbluffende structuren, mogelijk gemaakt door oude maar ook nieuwe technieken. Voor een tijdloos interieur.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu