Lee Jofa

WIJ ZIJN LEE JOFA DEALER

RoomRevolution is dealer van het Amerikaans interieurmerk Lee Jofa in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Lee Jofa in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Tijdloze elegantie in behang en stoffen

Lee Jofa belichaamt tijdloze klasse in de wereld van interieurdecoratie. De behangcollecties zijn ware kunstwerken met gedurfde patronen, terwijl de stoffen een scala aan texturen en kleuren bieden. Of je nu gaat voor weelderige bloemmotieven of eigentijdse ontwerpen, Lee Jofa’s vakmanschap en esthetiek zijn onmiskenbaar.

Elk stuk behang en elke stof vertelt een verhaal van aandacht voor detail en een naadloze samensmelting van klassiek en eigentijds design. Lee Jofa transformeert elke ruimte in een betoverende omgeving doordrenkt van tijdloze elegantie. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een verfijnde en stijlvolle toevoeging aan hun interieur.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu