Larsen

WIJ ZIJN LARSEN DEALER

RoomRevolution is dealer van het Amerikaanse interieurmerk Larsen. Wij werken graag met de stoffen van Larsen in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

De creativiteit van Jack Lenor Larsen

Sinds 1950 belichaamt het textielmerk van Jack Lenor Larsen creativiteit en vakmanschap. Onder leiding van Jack Lenor Larsen staat het bekend om weelderige stoffen die traditie en eigentijdse esthetiek perfect combineren. De textielmeesterwerken betoveren met verfijnde texturen, gedurfde patronen en een rijk kleurenpalet.

Gedreven door nieuwsgierigheid en liefde voor diversiteit weerspiegelen de collecties van Larsen een wereldwijde ontdekkingstocht door kunst en ambacht. Het merk staat voor luxueuze, op maat gemaakte stoffen die tijdloze elegantie en innovatie uitstralen. Larsen blijft een bron van inspiratie voor ontwerpers en stoffenliefhebbers, waarbij het erfgoed van Jack Lenor Larsen schittert in elk meesterlijk geweven weefsel.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu