Kelly Wearstler

WIJ ZIJN KELLY WEARSTLER DEALER

RoomRevolution is dealer van het Amerikaanse interieurmerk Kelly Weastler. Wij werken graag met het behang en de stoffen van Kelly Weastler in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Innovatie in de gallery van Kelly Wearstler

De Gallery van Kelly Wearstler opent een nieuw hoofdstuk in het creatieve verhaal van haar studio. Hier komen samenwerkingen met kunstenaars, zowel opkomende als gevestigde, tot leven in exclusieve collecties. Een digitale ontmoetingsplaats waar kunstenaars wereldwijd worden samengebracht, met een focus op de unieke synergie tussen organische materialen, traditioneel vakmanschap en geavanceerde technologie.

Deze innovatieve ruimte biedt een platform voor gedurfde exploraties, variërend van driedimensionale sculpturale ontwerpen tot eeuwenoude kleitechnieken. Elk kunstwerk in de Gallery is een expressie op zich, met toch een harmonieuze samenhang in het geheel. Een dynamisch speelterrein voor creatieve ontdekkingen, waar de grenzen worden verlegd en diverse kunstwerken samensmelten in naadloze harmonie.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu