Karin Sajo

WIJ ZIJN KARIN SAJO DEALER

RoomRevolution is dealer van het Franse interieurmerk Karin Sajo. Wij werken graag met de stoffen van Karin Sajo in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Van kunstenaars atelier tot Haute Couture

Diep geworteld in kunst en doordrenkt met haute couture finesse, is Karin Sajo een meesterlijk stoffenmerk dat zijn oorsprong vindt in de kunstzinnige achtergrond van haar vader. Als jong meisje verrijkten de uren doorgebracht in zijn atelier haar creatieve ziel en legden ze de basis voor haar liefde voor ambachtelijk vakmanschap.

Met ervaring opgedaan bij Studio Dior en Jean Paul Gaultier in de wereld van haute couture, brengt Karin Sajo een unieke flair naar de textielindustrie. Haar passie voor kleur en artistieke invloeden vormen de kern van haar stoffencollecties, waarin subtiele elegantie samensmelt met gedurfde ontwerpen. Elk stuk vertelt een verhaal van ambacht en verfijning, geworteld in een leven doordrenkt van kunstzinnige invloeden.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu