John Derian

WIJ ZIJN JOHN DERIAN DEALER

RoomRevolution is dealer van het Engelse interieurmerk John Derian. Wij werken graag met de stoffen en behangen van John Derian in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Prints all over…

John Derian is een Amerikaanse decoupage-kunstenaar (Découpage = een techniek waarbij vormen worden uitgeknipt en vervolgens opgeplakt, onder anderen beoefend door Henri Matisse.). In zijn atelier in New York worden bijna al zijn ontwerpen vervaardigd. Hij gebruikt hiervoor zijn verzameling 18e en 19e eeuwse prenten. Inmiddels is hij is met meerdere interieurmerken een samenwerking aangegaan, niet alleen Designers Guild maar ook Astier de Villatte, Natalie Lété en Pierre Frey.
De interieurstoffen, behangen en accessoires uit zijn John Derian for Designers Guild collecties zijn een lust voor het oog. Geweldig voor jong en oud.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu